Petrom Moldova continuă să crească siguranța rutieră a copiilor

Peste 600 de copii de la 25 de grădiniţe din mun. Chişinău şi mun. Bălţi au învățat regulile de circulație și importanța respectării acestora, în cadrul campaniei sociale „Petrom pentru siguranța copilului tău!”. Campania, inițiată de Petrom Moldova, este orientată spre sporirea securității rutiere a copiilor.​

În cadrul instruirilor, copiii sunt implicați în diverse activități interactive, care includ dansuri, cântece, desen, colaje din hârtie, pentru ca, ulterior, să însușească mai bine regulile de circulație. Mai mult decât atât, micuții simulează situații reale, în cadrul cărora învață cum să traverseze corect strada și să devină pietoni exemplari. Copiii beneficiază de cele mai bune practici de învățare despre siguranța în trafic, în contextul în care instruirile sunt oferite de către „ambasadorii” Petrom ghidați anterior de Inspectoratul Național de Patrulare din Republica Moldova.

Campania „Petrom pentru siguranța copilului tău” a fost lansată în luna februarie 2016, la inițiativa Petrom Moldova, având raza de acțiune inițiată în mun. Chișinău și mun. Bălți și este planificată să deruleze pe parcursul anului 2016. Astfel, Petrom Moldova își propune să contribuie la sporirea siguranței rutiere a micilor pietoni și să sensibilizeze atât șoferii, cât și cetățenii cu privire la comportamentul în trafic. Nu în ultimul rând, șoferii vor beneficia de condiții de vizibilitate sporită prin reabilitarea a 24 de treceri pietonale aflate în vecinătatea grădinițelor din mun. Chișinău mun. Bălți.

 Partenerii Campaniei „Petrom pentru siguranța copilului tău” sunt: Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Municipiului Bălți, Inspectoratul General de Patrulare, Ministerul Educației, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat din Bălți „Alecu Russo”și Clubul Automobiliștilor „Asist”.

 

 

 

Cele mai recente ştiri

10-08-2018
Unde sunt scratch card-urile ?
27-07-2018
Bucurați-vă de reduceri speciale la combustibil în fiecare weekend!
02-03-2017
Campania de înverzire a Parcului Central din Căușeni
28-02-2017
Cafea 5+1 gratis
12-10-2016
Termeni și Condiții Generale Petrom Card