Petrom Moldova in topul celor mai buni angajatori

Studiul „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi” a fost lansat în 2008 de către compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting, anul acesta fiind deja la cea de-a cincea ediţie. Scopul acestui studiu este de a oferi companiilor din Republica Moldova o direcţie sigură de dezvoltare strategică a practicilor de gestionare a resurselor umane. Acest scop este realizat prin împărtăşirea experienţelor de succes ale companiilor locale, precum şi prin identificarea aspectelor esenţiale ce determină satisfacţia la locul de muncă şi preferinţelor angajaţilor în ceea ce priveşte activitatea lor profesională.
 
La fel ca şi anii precedenţi, anul acesta, la studiu au fost invitate să participe peste 300 de companii din Republica Moldova. Au acceptat provocarea 37 dintre cele mai importante companii, reprezentînd variate industrii şi domenii de activitate.
 
În acest an, ne-am propus pentru prima dată să asigurăm transparenţa top-ului, adică să indicăm exact locul ocupat de fiecare companie ce va face parte din TOP-10 a celor mai bune companii pentru care să lucrezi ce se vor plasa în vîrful clasamentului. Lista tuturor celorlalte companii participante, dar care nu s-au clasat în top rămîne a fi confidenţială.
 
În top-ul celor mai buni angajatori au intrat companiile, angajaţii cărora depun toate eforturile pentru succesul organizaţiei, iar compania le oferă cele mai bune condiţii de muncă, pachete şi avantaje salariale, precum şi posibilităţi de dezvoltare profesională.
 
Astfel, top-ul celor 10 cele mai bune companii pentru care să lucrezi, arată în felul următor:
 
1. MARY KAY (MOLDOVA) LIMITED S.R.L.
2. COCA-COLA ÎMBUTELIERE CHIŞINĂU S.R.L.
3. TURCAN CAZAC B.A.A.
4. MOLDCELL S.A.
5. JT INTERNATIONAL LUXEMBOURG S.A.
6. PETROM-MOLDOVA S.A.
7. ORBICO MA S.R.L
8. RED UNION FENOSA S.A.
9. PROCREDIT BANK S.A.
10. EXIMBANK-GRUPPO VENETO BANCA S.A.