Sănătate, Siguranță, Securitate și Mediu (HSSE)

Fiecare angajat Petrom Moldova are dreptul de a se întoarce acasă sănătos. De asemenea, ne dorim ca fiecare dintre clienții noștri să se simtă în siguranță în stațiile Petrom Moldova.Acestea sunt principiile după care ne conducem în activitatea de zi cu zi a companiei.


Suntem ferm convinși că toate accidentele la serviciu pot fi prevenite. Pentru aceasta, am identificat posibilele situații de risc care pot apărea în activitatea companiei și modalitățile de prevenire ale acestora. Angajații Petrom Moldova sunt instruiți frecvent cu privire la modalitatea de evitare a situațiilor de accident atât la serviciu, cât și în momentele petrecute alături de familie. De asemenea, verificăm cu strictețe modul în care sunt respectate normele de securitate în stațiile și depozitele petroliere Petrom Moldova.

 
Sănătatea ocupațională, siguranța la locul de muncă și protejarea mediului înconjurător reprezintă o prioritate pentru Petrom Moldova. Regulile noastre menite să protejeze aceste valori (de sănătate, de siguranță, de securitate și de mediu = HSSE) sunt, prin urmare, un element central al modului nostru de a funcționa.


Pentru a preveni incidentele şi pentru a garanta locuri de muncă sigure, în cadrul companiei noastre au fost introduse Regulile de Aur HSSE. Acestea reprezintă măsurile critice care trebuie să fie implementate înainte de începerea lucrului și sunt menite de a garanta siguranța angajaților și clienților noștri. 
În continuare puteți și Dvs. să faceți cunoștință cu cele 8 Reguli de Aur HSSE respectate cu strictețe în cadrul stațiilor Petrom Moldova: