PETROM pentru siguranța copilului tău

Chișinău, 1 februarie 2016. Petrom Moldova lansează campania socială „Petrom pentru siguranța copilului tău” orientată spre sporirea securității rutiere a copiilor. Campania include instruirea copiilor de vârstă pre-școlară privind securitatea în trafic și sporirea vizibilității marcajelor pentru pietoni.

Campania „Petrom pentru siguranța copilului tău” va avea loc pe parcursul anului 2016 și planifică instruirea a peste 600 de copii în securitatea rutieră, precum și amenajarea trecerilor pietonale din preajma a 24 de grădinițe din mun. Chișinău și mun. Bălți.

Astfel, 15 „ambasadori” Petrom – studenți și masteranzi selectați în urma unui concurs, vor fi ghidați de Inspectoratul Rutier de Poliție din Republica Moldova, astfel încât copiii să beneficieze de cele mai bune practici de învățare despre siguranța în trafic. Instruirea va dura în perioada februarie-septembrie 2016, în grădinițele din mun. Chișinău și Bălți.

În acest sens, Petrom Moldova încurajează publicul, în special părinții, să semnaleze pe pagina oficială de FB/PetromMoldova grădinițele care nu dispun de treceri pietonale, astfel să contribuie la sporirea siguranței rutiere  a copiilor.

Partenerii Campaniei „Petrom pentru siguranța copilului tău” sunt:  Primăria Municipiului Chișinău, Primăria Municipiului Bălți, Inspectoratul Național de Patrulare, Ministerul Educației, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Universitatea de Stat din Bălți „Alecu Russo” și Automobil Club din Moldova.

Campania „Petrom pentru siguranța copilului tău” este lansată la inițiativa Petrom Moldova, având raza de acțiune inițială mun. Chișinău și mun. Bălți și este planificată să deruleze pe parcursul anului 2016.

Cele mai recente ştiri

10-08-2018
Unde sunt scratch card-urile ?
27-07-2018
Bucurați-vă de reduceri speciale la combustibil în fiecare weekend!
02-03-2017
Campania de înverzire a Parcului Central din Căușeni
28-02-2017
Cafea 5+1 gratis
12-10-2016
Termeni și Condiții Generale Petrom Card