Cu o jucărie poți aduce bucurie!

Cu toții am fost copii și știm cît de mult ne bucuram cînd primeam careva jucării în dar. Din pacate, sunt copii care sunt limitați de astfel de bucurii. Sunt copiii aflați în situații sociale delicate pentru care culorile jucăriilor sunt prezente doar in visele loc inocente.
 
Anual, Compania Petrom Moldova se mobilizează în organizarea diverselor  proiecte de caritate  fiindcă încurajează Comportamentul Social Responsabil și promovează valorile acestuia.

Astazi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, peste 500 de copii din Case Internat, Centre de Plasament și familii social-vulnerabile au fost vizitați de  voluntarii Petrom Moldova care au  distribuit atît jucării cît și zîmbete celor mici. Au fost alături de acei copii cu sufletul deschis oferindu-le și o caldă imbrațișare de care duc atîta  lipsă.

Să aduci zîmbetul pe buzele copiilor din centre de plasament și orfelinate și să faci tot ce iți stă în putință pentru a le imbunătăți calitatea vietii este o satisfacție personală unică, pe care o trăiești destul de rar în viață. 

Cele mai recente ştiri

10-08-2018
Unde sunt scratch card-urile ?
27-07-2018
Bucurați-vă de reduceri speciale la combustibil în fiecare weekend!
02-03-2017
Campania de înverzire a Parcului Central din Căușeni
28-02-2017
Cafea 5+1 gratis
12-10-2016
Termeni și Condiții Generale Petrom Card