Fii alături de copiii orfani din Casa Internat pentru copii cu dezabilități mintale!

Deja a devenit o  frumoasă tradiție pentru echipa Petrom Moldova ca în ajunul sărbătorilor să aducă un strop de  fericire acelor copii care sunt mai puțin fericiți decât  noi - cei care avem o mama, un tata, o casă și o pâine pe masă. Pentru mai mult de 2 ani, conducerea companiei ajută Casa Internat pentru copii cu dezabilități mintale (baieți) din Orhei pentru realizarea proiectelor sociale. La sfirsitul anului 2013,  Casa Internat a primit în dar imobilier pentru copii care au și contribuit la asamblarea acestuia alături de echipa noastră. Aceasta a fost o experientă unică atât pentru ei cât și pentru Petrom.  De asemenea, li s-a montat si  linoleum nou în camerele baieților pentru a le improspăta atmosfera.

În acest an compania Petrom Moldova își propune să împărtășească puțină căldură sufletească și o mulțime de zîmbete cu cei de peste 200 de copii și tineri ce suferă de afecțiuni psihice, locomotorii și altele extrem de grave. Pentru a face posibilă sărbătoarea lor – Ziua Internationala a Copilului, echipa Petrom Moldova le-a adus 2 trambuline, dulciuri si înghețată și astfel s-au distrat împreună dorindule o vacanță frumoasă! Trambulinele au fost montate iar cei mai ageri copii au încercat trambulinele după ce au fost  instructați.

Deși mulți dintre ei sunt abandonați, cu mințile pierdute ireversibil, schilodiţi de destin, acești copii privesc viața cu încredere, se bucură de orcie gest și sunt fericiţi în lumea lor colorată.

Compania Petrom Moldova va oferi în continuare ajutor acestor copii care au nevoie de sprijin din partea societații.