Gentuțe ecoVOX în magazinele Petrom-Moldova

 

În luna decembrie 2013 pe rafturile magazinelor Petrom-Moldova din Chișinău au apărut primele genți confecționate din materiale ecologice, marca ecoVOX. Gențile sunt produse de către mamele persoanelor cu dizabilități și angajații din serviciile sociale împreună cu persoanele cu dizabilități intelectuale. Banii câștigați de pe urma vânzării genților îi vor ajuta să ducă o viață mai calitativă și decentă.

„Intenționăm să vindem gentuțe în toate magazinele din țară. Așteptăm doar să fie confecționate. Și angajații noștri sunt gata să contribuie, să cumpere gentuțe și să le dăruiască”, a declarat Ecaterina Danu, Manager Administrare Magazine și Gastro Petrom-Moldova. „E de menționat faptul că gentuțele se vând cu prețul de la producător, astfel Petrom-Moldova nu are nici un profit de pe urma lor – pur și simplu vrem să acordăm suport persoanelor cu dizabilități”, a mai adăugat ea.

Gentuțele ecoVOX erau până nu demult vândute doar în cadrul expozițiilor și târgurilor. Acestea sunt confecționate după o tehnică folosită în Mexic și care a ajuns în Moldova prin Turcia. Materialul folosit la crearea lor este reciclabil și a fost proiectat să reziste sute de ani. Doamnele care le confecționează au învățat tehnica participând la training-uri conduse de către experți din Turcia. Designul unic al genților a fost creat de către tineri designeri din Ungaria, care au luat în calcul și specificul țării noastre.

Gențile ecoVOX sunt produse în cadrul Incubatorului de Afaceri Mici, creat de Keystone Moldova cu susținerea financiară a Fundațiilor pentru o Societate Deschisă / Inițiative în Sănătatea Mintală.

Cele mai recente ştiri

10-08-2018
Unde sunt scratch card-urile ?
27-07-2018
Bucurați-vă de reduceri speciale la combustibil în fiecare weekend!
02-03-2017
Campania de înverzire a Parcului Central din Căușeni
28-02-2017
Cafea 5+1 gratis
12-10-2016
Termeni și Condiții Generale Petrom Card