Principii de bază în activitatea noastră

Viziunea noastră

Ne-am angajat să devenim un lider pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.

Misiunea noastră

Distribuim carburanți de cea mai înaltă calitate în vederea asigurarii pieței din Moldova. Creşterea profitabilă şi sustenabilă a companiei noastre este benefică pentru clienţii noștri, angajaţii şi economia Republicii Moldova în general şi de aceea este centrul tuturor activităţilor noastre.

Valorile noastre

Activităţile noastre se desfăşoară într-o strânsă legătură  cu valorile în care credem. Cele trei valori esenţiale, care constituie fundamentul afacerii Petrom, sunt:

1. Profesionalism

Excelenţa profesională asigură un succes durabil. Învăţăm, avem rezultate, reuşim!

Învăţarea continuă, înalta performanţă şi angajamentul individual sunt sursele excelenţei noastre profesionale.

Ne străduim să obţinem excelenţa în competenţe, procese şi maniera de a conduce. Ne concentrăm asupra ţelurilor noastre şi mizăm pe sinergii, pentru a ne situa printre liderii pieţei. Obiectivul nostru este să încurajăm dezvoltarea profesională, care să genereze profitabilitatea pe termen lung.

2. Pionierat

Spiritul schimbării pentru o dezvoltare continuă. Explorăm, ne punem în mişcare, creştem!

Forţa noastră constă în deschiderea către schimbare şi mobilitatea proactivă. Explorăm potenţialul de dezvoltare şi luăm decizii curajoase pentru a crea oportunităţi de afaceri, şi creştere profitabilă. Obiectivul nostru este  de a atinge succesul economic.

3. Parteneriat

Relaţii de lucru responsabile pentru beneficii reciproce. Respectăm, relaţionăm, ne pasă!

Corectitudinea, responsabilitatea şi respectul reprezintă esenţa relaţiilor noastre de colaborare cu toate părţile implicate: clienţi, angajaţi, parteneri, în general. Căutăm să menţinem relaţii de lungă durată cu partenerii noştri şi să le câştigăm încrederea prin comunicare deschisă, încredere şi prin cooperare interculturală. Obiectivul nostru este să creăm un mediu reciproc avantajos, prin parteneriate sociale şi economice.

Strategia

După un proces profund şi de succes de restructurare şi modernizare, Petrom ţinteşte poziţia de jucător cheie pe piaţa petrolieră din tară.

Într-un mediu marcat de provocări, atât din punct de vedere economic cât şi al obligaţiilor de mediu, Petrom continuă investiţiile în proiecte cheie şi pentru maximizarea performanţelor. Astfel, ne asigurăm creşterea durabilă şi furnizăm clienţilor noştri un portofoliu diversificat de produse petroliere la standardele de calitate ale UE.

Obiective

Obiective de bază în activitatea Petrom Moldova SRL :

  • importul şi comercializarea carburanţilor de calitate;
  • depozitarea combustibilului şi a materialelor lubrifiante;
  • comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule;
  • alte tipuri de comerţ cu amănuntul în magazinele specializate.

Pentru realizarea obiectivelor propuse compania a trasat următoarele direcţii prioritare de activitate pentru următorii ani:

  • extinderea reţelei de distribuţie a produselor petroliere şi a gazului lichefiat;
  • comercializarea produselor petroliere de calitate superioară la un preţ acceptabil;
  • sporirea calităţii deservirii şi accesibilităţii pentru clienţi.