Carieră & Dezvoltare

Oamenii şi cerinţele lor personale de dezvoltare sunt un factor decisiv pentru succesul companiei Petrom. Scopul nostru este de a atinge cel mai inalt nivel de pregătire atât în domeniul vînzări cât şi în cel ce ţine de conducere.

Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării în conformitate cu competenţele ce susţin succesul companiei noastre. Acestea sunt capacitatea de cooperare, de inovaţie, de conducere, modul de a pune ideile în practică şi de rentabilitate.

Obiectivul este de a promova un management profesionist, dar şi un spirit întreprinzător. Strategia noastră îşi propune ca fiecare loc de muncă din companie să fie o provocare, iar acest lucru necesită un studiu constant din partea fiecăruia dintre noi. 

Atât directorii companiei cât şi specialiştii în Resurse Umane îţi oferă sprijin în alegerea unei cariere. Compania noastră îşi extinde în mod constant portofoliul de locuri de muncă din care angajaţii noştri pot alege.

Pentru o dezvoltare eficace a carierei conform cerinţelor companiei, noi combinăm procesul de rotaţie internă a locurilor de muncă,  procesul de îmbunătăţire şi de pregătire cu privire la programele locurilor de muncă la nivel de grup cu cele mai bune programe de pregătire de pe piaţa locală şi globală. 

Poziții vacante

Parteneri

Doriți să deveniți Partenerul nostru?