Contact Carieră
Site-uri OMV Group
Logout
Site-uri OMV Group
Mai mult
OMV Group www.omv.com OMV Petrom www.omvpetrom.com Petrom România www.petrom.ro Petrom Moldova www.petrom.md
Închide

Petrom Moldova - Investiția în siguranta oamenilor este cheia de succes a unei companii

Succesul unei companii este determinat de eficiența strategiei pe care o urmează, unul dintre cele mai importante aspecte fiind cât de bine tratează și investește în oamenii săi pentru a obține practici de siguranță pe termen lung. Prin urmare, scopul Petrom Moldova în Cultura Siguranței este de a realiza o practică eficientă și durabilă, în care toți angajații și părțile interesate înțeleg și demonstrează responsabilitatea lor pentru siguranță ca valoare de bază.

La nivel mondial, în fiecare an, mii de oameni mor din cauza pericolelor care ar fi putut fi prevenite, Petrom Moldova considerand că prevenirea pericolelor este una dintre componentele esențiale ale strategiei companiei. Din acest considerent, săptămâna trecută compania a invitat toți managerii statiilor Petrom din Moldova la sediul OMV Petrom din România, unde a avut loc un training și au discutat despre importanța culturii HSSE la locul de muncă, dar și în viața personală.

La finalul acestor discuții, toți participanții au concluzionat că o cultură eficientă a siguranței este construită prin contribuția fiecăruia dintre noi și este menținută printr-un efort colectiv continuu, în care, prin instruiri, conștientizare și îmbunătățirea cunoștințelor, Petrom Moldova va contribui la consolidarea performanței, angajamentului și leadership-ului HSSE în întreaga organizație și la crearea unei culturi a excelenței.